ETHEM'S

ETHEM'S Snacks en Turkse specialiteiten

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 986 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Ethem's. Meer weten? Ontdek meer

28 jun 2022 om 19:07 Snelle bezorging en heerlijk gegeten! Top
24 jun 2022 om 21:43 Heerlijk gerecht. Vers krokant smaak vol. Kapsalon döner.
14 jun 2022 om 12:46 Alles was in 1 bak gegooid..sla was arm,friet was lauw en de snitzel was veel te vet. XXl? In de supermarkt krijg je dezelfde grote
21 mei 2022 om 19:25 Duurde erg lang
15 mei 2022 om 21:20 Heerlijke schotel. Gaaf van smaak. Vriendelijke en adequate bezorging.
8 mei 2022 om 19:28 Heerlijke kipsalon. Zeer snel bezorgd. Kwaliteit is zeer goed. Alles was lekker warm en snel bezorgd. We gaan hier vaker bestellen! De kapsalon was goed gevuld, veel friet, veel salade, en verl vlees, heerlijk!
26 apr 2022 om 20:20 Geen salade bij de kapsalon Bestelde drinken niet meegeleverd Kapsalon modder vet
18 apr 2022 om 0:52 Prima eten, redelijke prijzen. Super aardig personeel erg behulpzaam. Zou nog eens bestellen, vlug bezorgt.
12 apr 2022 om 20:01 Snelle bezorging, kapsalon besteld erg lekker maar weinig friet! 1zonder tomaat, en had toch tomaat.. en 1turkse pizza zonder ui. Deze bevatte veel ui. Jammer! Maar verder erg lekker
31 mrt 2022 om 19:28 Alles was lekker warm en het was binnen 30 minuten bezorgd. Lekkere kebabsvlees en gegrilde stukjes kip! Wij gaan hier zeker vaker bestellen! We hebben als gezin geel erg genoten. Bedankt!
30 mrt 2022 om 6:26 Binnen 20 minuten was het eten er al... Had zelfs eerder kunnen zijn als ik het goede huisnummer opgegeven had ... Super service en heerlijk vers eten!
18 mrt 2022 om 21:12 Het eten was er binnen 30 min. Het was zo lekker warm alsof we het ter plekke aan het eten waren. Heerlijke cheeseburgers met knapperige frietjes gegeten. Wij gaan hier zeker vaker bestellen! Snelle service, aardige bezorger en een goede chefkok!